Subscribe:

Pages

Thursday, 5 July 2012

Bangunlah Dari Tidur Yang Panjang..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

agak lama dah membiarkan blog ni terabai sehinggakan sawang sudah memenuhi blog..sekarang perlukan masa untuk membersihkan blog daripada sawang2 yang bebas bergelumang dalam blog ni..bila dah tiada kerja ni terasa macam mahu kembali aktif menaip namun memikirkan kepala otak yang berserabut tahap gaban ni macam agak susah nak kembali aktif menaip..setelah 2 minggu habis belajar, sekarang adalah masa untuk mengformat kembali kepala yang penuh nga nota2 dan asigment..dah clear nanti baru boleh memikirkan sama ada mahu aktif menaip atau pun tidak..kalau aktif maknanya aktif lah..kalau tak aktif maknanya lagi bersawang la blog ni..cukup setahun kena upah cleaner untuk bersihkan blog ni..nanti siapa mahu jadi cleaner boleh la hantar tender ye..siapa yang datang dengan harga dan servis yang terbaik akan dipertimbangkan..

ok malas nak membebel panjang2..
idea tak datang mencurah ke ladang gandum lagi..
nah layan lagu Butterfingers ni..
kembali..kembali kepada peringkat pertama..
bla bla bla bla...
Butterfingers - 1000 tahun


sekian terima kasih..

3 comments:

puteri kasih said...

welcome back...cepat bersihkan sebelum spiderman ambil alih :P

zaxx said...

heheh slmt kembali..:)

Aida Omar said...

aida pun lama dah tak jejak blog cikgu ha.. tak pe cikgu baik settle kan dulu tugas2 cikgu.. blog nie tak lari mana punya. hehe

Post a Comment