Subscribe:

Pages

Tuesday, 6 March 2012

Suatu Ketika Di Langkawi..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


Langkawi menggamit 1001 kenangan..
dan yang pastinya kenangan yang sukar untuk dilupakan..
tak kira la kenangan manis ke kenangan pahit ke..
semuanya masih segar diingatan..

dah 2 kali dah berjaya menjejakkan kaki kat langkawi ni..
pertama kali semasa mengikuti kem Wilderness Adventure kat Pulau Tuba..
Pulau Tuba tu jiran kepada Pulau Langkawi..
dah abis kem tu dapat peluang untuk jalan2 kat Langkawi..
tapi kat sekitar kawasan Pekan Kuah je..
tu pun dalam separuh hari je jalan2..
masa tu baru je form 4..
duit pun tak banyak untuk shoping2..hehehe..

kali kedua menjejakkan kaki masa awal bulan 2 tahun ni..
masa tu sebelum daftar masuk jadi guru pelatih..
kali ni duk kat langkawi 2 hari 1 malam..
kitorang tido kat hotel kat pantai cenang..
2 hari 1 malam tu pun tak banyak aktiviti yang boleh dibuat..
rasa macam nak duk lama2 lagi..
tapi masa tu PTPTN pun tak masuk lagi..
nak shopping kat langkawi pun tak sempat..
tapi insyaAllah dalam bulan 5 atau 6 ni akan g lagi ke langkawi..
kali ni nak shopping kaw2 punye la..

ok sekarang masa untuk membuat Rancangan Pengajaran Harian..
dan merehatkan diri untuk 5s, mengajar, guru pegiring untuk friendly rugby esok kat Sungai Petani esok..
maknanya esok jadual penuh la..
sekian terima kasih..

(klik iklan kat atas ye..hehe)

5 comments:

diana said...

langkawi memang best..
yang tak best..panas..
hehehe..
kurang pokok rasanya..
heheh

Anonymous said...

yang bestnye sebab g dengan org yang tersayang kan3..hihiho

Aida Omar said...

adesh langkawi tempat paling banyak kenangan manis dan kenangan pahit buat aida T_T rindunya langkawi..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lama xBW ke list2 yang mula2 sapport teratak siFAQIR 'ilmu (^___^)

NURULHANIF said...

bestnya langkawi..

Post a Comment