Subscribe:

Pages

Friday, 3 February 2012

Dulu, Kini dan Akan Datang..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

amacam??
single and available lagi ni..hahahhaa..
promote dulu selagi boleh..


apa benda tu dulu, kini dan akan datang..
slogan parti ke ape??
harap maaf..blog ini tiada segmen kepartian..hehe..

Dulu : 
seluar jeans adalah seluar yang dipakai sejak dulu lagi..
dulu hanya pandai pakai seluar jeans..
dulu pun pakai, kini pun pakai, akan datang pun mungkin akan pakai..

Kini : 
pemakaian T-Shirt berkolar sudah menjadi corak pemakaian zaman kini..
kalau dulu hanya T-Shirt yang tak berkolar selalu dipakai..
tapi kini semua itu sudah mula berubah..
sesuai dengan umur dah dah melangkaui zaman remaja..
berubah kearah kematangan yang lebih..hahaha..

Akan Datang :
InsyaAllah kopiah akan sentiasa dipakai pada masa akan datang..
ini bermaksud akan cuba melakukan perubahan yang besar pada diri pada masa akan datang..
berubah kearah yang lebih baik dan sentiasa kearah kebaikkan..
kalau time bekerja mungkin kena pakai songkok..
sebab kakitangan awam tak leh pakai kopiah kan..hehehe..

sekian..

5 comments:

DianaAzis said...

Wah..kemain promote diri yea..ahahaha..jgn lupa basuh en teddy saya yea :p

nanabyte said...

waahh, kemaen lagi cikgu. fofuler ar nant dikalangan pelajar perempuan. nyeh3

cik bulan said...

acece..kelas kau jah.haha

Azham Vosovic said...

syukur....bergerak ke arah kemajuan diri hehehehe

L said...

amin,, semoga tercpai yang akan datang.=)

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

Post a Comment