Subscribe:

Pages

Sunday, 19 February 2012

Aktiviti Sepanjang Cuti Semester Ni..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

aktiviti cuti ni macam biasa la..
hampir sama macam cuti2 yang lepas jugak..
duk terperap dalam bilik je banyak..
kuar dari rumah hanya untuk ambil adik kat sekolah dan mak ajak shopping..
dah jadi macam anak dara la pulak kan..


tapi yang lainnya cuti kali ni..
terperap kat bilik duk layan komik PENDEKAR LAUT..
ingat lagi KUASA PUTARAN MEDAN MAGNETIK
KUASA TOLAKAN ELEKTRON
TINJU MAUT PENDEKAR LAUT
Orga, Blue Dream, Penjejak Neraka, Jerung Rasaksa, Zonan, Xinan..
dan banyak lagi la watak2 yang power..
sape2 yang pernah layan komik ni masa kecik dulu mesti ingat kan..
dari generasi pertama sampai lah generasi ketiga..
setiap generasi ada 48 episod..
ambik masa seminggu juga nak download semua ni..


komik ni memang femes masa zaman budak2 dulu..
dulu sanggup simpan duit belanja sekolah semata2 nak beli komik ni..
dah dapat 1 episod tu bangga sangat..
duk tunjuk kat kawan2 yang takde..hehe
sekarang ni nasib baik la boleh download..
kalau tak memang tak dapat la nak layan lagi..
susah dah nak jupe komik ni jual kat kedai..
kalau ada yang jual pun mesti mahal sebab dah jadi komik antik kan..


lepas ni akan layan pula Wira Tunggal..

3 comments:

Syazwan Che Deraman said...

dah lama tak baca pendekar laut tu.

huhuhuh

beckhrooy said...

Lama tak tengok balik zaman kegemilangan Wunan hehe2

Diana Azis said...

Pendekar laut?? walaupun tak baca, tapi saya tahu cerita ini sgt popular di zamannya.. :)

Post a Comment