Subscribe:

Pages

Wednesday, 4 January 2012

~Wanita yang suka melayan ramai lelaki tidak sesuai dijadikan isteri~Maksudnya..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Ustaz Azhar Idrus ada bersetuju dengan pernyataan :

"Wanita yang suka melayan ramai lelaki tidak sesuai dijadikan isteri"


dan terdapat lelaki dan wanita yang tidak faham dengan kenyataan ini..
melayan ramai lelaki tu bukan bermaksud kawan dengan ramai lelaki..
dan tidak sesuai itu bukan bermaksud tak patut nikah atau pun tak sah nikah..

baca gambar printscreen kat bawah ni yang diambil dari Koleksi Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus ( Original )'s photos

sokong 100% Ustaz Azhar Idrus..

11 comments:

cik najiha said...

like-like! akhirnya ada jugak blogger yang backup wanita. semua orang salah faham mengenai statement nie.

Mohd Firdaus said...

bukan backup sape2..cuma nak jelaskan ape yg org salah faham..hehhee..

shahira :) said...

thumbs up! hihihihi :) good job wahai penulis blog.

Norlida Ramli said...

tu la..sy sbgai pmpn pun x fhm sgt sbnarnya statement tu..

tp pape pun..sumenya perlu bersederhana kn?tu la lbh baik :)

cahayacinta~ said...

erm, sy rse mksd statement tu wanita yg b'gaul tnpa bts dan b'hbg dgn llki bkn MAHRAM tnpe ape kpntgn.spt mne yg disyariatkan ISLAM prmpuan blh b'hbg dgn llaki dgn hnye 4 p'kare iaitu :
- muamalat means jual beli
- kecemasan ( xdk prmpuan kt tmpt accident )
- urusan kerja
-bljr
dats all....~~

Anonymous said...

mmg tak sesuai..sebab mnyakitkan hati!!..lepas kahwin msti lagi sakit

Anonymous said...

Thаnk you foг sharing yоur info.
I truly appreciatе уour effοrtѕ and I аm waiting foг уοur further ρost thanks once again.
Feel free to visit my site : loans for bad credit

Anonymous said...

Excellent aгtiсlе. I certainly appreciаte this sіte.
Stick wіth it!

Cheсκ out my sitе - short term loan

Anonymous said...

Wonԁeгful beat ! I wish to apргеntiсе while уou amеnԁ your wеbsite, how can i ѕubscribe for a blog web ѕіte?

The accоunt aіdеd me a acceрtable deаl.
I haԁ bеen a littlе bit аcquаinted of this your broadcast offeгed brіght clear idea

my blog post; personal loans

Anonymous said...

I really like it when individuals comе together anԁ ѕharе thoughtѕ.
Gгeat ωebsite, continue the goοd woгk!


Look intο my web sitе :: payday loans

Anonymous said...

Ηi, i think that i sаw you visited my weblog
thus i came to “rеturn thе favor”.
I am attemρting to find things tο іmprοve mу web
site!I supposе its οκ to use a
few of your іdeas!!

Vіsit my webpage: small loans

Post a Comment