Subscribe:

Pages

Saturday, 7 January 2012

Tak Sedih dan Tak Best Sangat Punnnn...

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


setelah seminggu download dan terbiar kat dalam laptop..
walaupun cite ni dah lama..
akhirnya berjaya jugak tengok OMBAK RINDU sampai habis..
namun hasilnya tidak seperti yang diharapkan..
ramai yang update status kat facebook, twitter dan blog mengatakan cite ni sedih dan best..
sampaikan ada yang mengatakan kalau nak tengok cite tu kena sediakan tisu..
tapi aku tengok tak sedih dan tak best sangat pun..
mungkinkah ego ku tinggi ataupun aku takde perasaan??
atau mungkin juga tak pandai menghayati cite ni..
takpun aku ni memang buta seni..hehehe..


semalam tengok cite ni cuba mencari mood sedih dengan tengok seorang diri dalam keadaan gelap pukul 2 pagi..
dengan tisu sudah siap berada di tepi..
air F&N Zappel dan Mamee Monster di depan..
ni tak cite halangan2 nak download lagi..
tapi mood sedih tu tak datang pun..
kalaulah study, 2jam tu dah abis 2bab dah..hehe
ce cite ape yang sedih dan best cite tu..hehehe..
daripada 5 bintang aku hanya boleh bagi 3 bintang..

p/s : ini adalah pandangan peribadi yang ikhlas dari penulis..tiada kaitan dengan orang lain..hehehehehehe..

13 comments:

nurul said...

salam.
alamak..kite punye template samela..huhuhu..template popularlah katakan..-p..Cite ni memang best sangat...dalam novel..movie saya xtau..-D

Mohd Firdaus said...

try la tgk movie..mungkin anda akan menyesal..hahaha

nurul said...

oh yeke..hehe xpela,saya memang xberminat nak tengok movie -p

mielajasmin said...

seyes tak bez! kat mane sedey pon xtau lah. rasa cam plek jer tgk citer tu. ade yg tak kena. huhu.
pdgan saya lah. huhu.

LoveMimu said...

haha . sama ! saya pun ta sedih . and orang kata aya hati batu . haha . da memang ta sedih . na buat macam mana kan ? :)

Athirah Rosli said...

sokong! sye tgk sambil godek jerawat je.hahaha.. ade yg ckp 3x tgk pn stil nk jatuh air mata. igtkan saya yg x normal.hihi

puteri kasih said...

si ratu airmata seperti saya pun tak nangis...memang tak sedih pun

Alia Nur Jazlia said...

alia pon ada cita neyh..tpi xtgok lg pon cikgu..


cikgu , nak mai bukit ayer tuh ka haa ??

diana said...

nampaknye ramai yang kata tak best dan tak sedih sangt..mungkin aron aziz lebih sesuai belakon lawan2 saja..hehehe

LaLa said...

Lala da cuba tgk cite, tp siyes xde mood giler...
tgk sepuluh minit terus tutup...
so, xtaw sedih ke x, hahah

Cik tikah said...

x teringin pun nk tgok cite tuh

.: iEyLa :. said...

tak sedih pon..
xde feel nk nangis langsung...
novel je best.. :P

misz_eyza said...

hahaha...sekapal rupanya kita...
sama ler bila sy tgk citer nie...naper tak rasa nak nangis pun...

OMBAK RINDU YANG SANGAT BEROMBAK

Post a Comment