Subscribe:

Pages

Sunday, 15 January 2012

Semester End Sale..

Assalamualaikum w.b.t pembuka bicara..

sedar tak sedar rupanya dah 2tahun setengah dah belaja kat UTHM ni..
dah semester akhir dah kat sini..
lepas ni semester last praktikal kat Kedah..
terasa kejap je masa berlalu..
dan masih tak puas lagi study ni..hehehe..

dan seperti macam kebiasaan..
kalau akhir tahun mesti ada orang buat YEAR END SALE kan..
ni pun sama la cuma sekarang ni dah awal tahun..
sebab tu ditukarkan jadi SEMESTER END SALE..hahaha..
dan harganya tersangat lah murah..
kat luar sana memang tak dapat la..hehehe..

antara barang yang telah dijual :

beg deuter 50 + 10 = RM 100

Rak kasut dan buku = RM 15

Meja study + meja jepun = RM30

dan barang yang masih tak dijual..

Printer Canon Laser Shot LBP6000 = RM150 sekali nga toner..guna x smpai setahun..
Sonic Gear Speaker Kecik punye = RM10
Raket Badminton Head = RM25
Joran = RM80..

dan banyak lagi barang2 dapur..hehe

klik ye iklan ni..hehe

sekarang tunggu masa untuk mengucapkan selamat tinggal UTHM dan Parit Raja Johor..

10 comments:

cik kiwi's said...

hahaha..pindah dari umah sewa la tuu...:P

Mohd Firdaus said...

mmg la nk kena pindah sb dah abis..hehe

iqbalsyarie said...

Wah. Boleh tahan murah. Aku pun duk cari printer ni. Uhukkk. ko dah jual ek?

diana said...

nak printer tu..tapi jauh la.kalau dekat akak beli dah..heheh

Mohd Firdaus said...

printer x jual lg..printer ni kaler hitam je..laser jet utk hitam je..

EzuWan Ilias said...

nak beli rak buku n rak kasut..printer pun nak gak...aku dak UTHM gak..

Mohd Firdaus said...

rak buku n rak kasut tu dah dijual..tp printer utk hitam je ni..pakai toner hitam je..

Cik Azizah said...

tengah cari printer tu! mmg nak beli..kalau dekat dah lama beli dah. huhu

aienurulain said...

Nak meja study tu.

aienurulain said...

Nak meja study tu.

Post a Comment