Subscribe:

Pages

Tuesday, 10 January 2012

Kejadian Tembak Menembak Di Parit Raja, Batu Pahat, Johor

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

ada kejadian tembak-menembak berlaku berdekatan dengan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Parit Raja, Johor..
kejadian berlaku pada malam tadi 10/1/2012..
dua suspek penjenayah terlepas dan melarikan diri di kawasan sekitar dan berdekatan dengan kolej kediaman perwira..
polis bersama anjing pengesan sedang giat mengesan suspek..
bagi yang tinggal di kawasan sana dinasihatkan supaya berhati-hati..


Mangsa dalam perjalanan pulang ke rumah, pada waktu itu kebetulan terdapat insiden kejar mengejar diantara polis & perompak. 
Kejadian tembak-menembak berlaku di sekitar kawasan dpan pagar UTHM. 
Kemalangan berlaku di dpan Esso Parit Raja di mana perompak telah menghimpit kereta mangsa sewaktu berusaha utk melarikan diri.. 
kesian pada mangsa.. 
( perompak dipercayai melarikan diri ke sekitar kwasan Kolej Kediaman Perwira,UTHM Batu Pahat.)

TERKINI : KESEMUA PENJENAYAH SUDAH PUN DITANGKAP..

sumber : diambil dari Status facebook pelajar-pelajar UTHM..

11 comments:

puteri kasih said...

macam-macam sekarang ni...take care yer awk

Ekmi Rabat said...

wah..takutnya.. hopefully, diorang kat sana selamat. td lecturer saya pegi melawat UTHM.

katak comel said...

aty2 ye..miera doakan cikgu baek2 je kt cne

Cik Hunny Aishah Zakaria said...

yeke????saya xtau pon walaupun saya study kat sini?mcm xde orang kecoh je..takutnyer.......

diana said...

ISH..BAHAYA NYA..
JENAYAH ADA DIMANA..:)

bella heuheu ❤ said...

mse kat trafic light dpn uthm kereta viva tu sblh kete kitorang je (-.-") kitorang slow je lepas nmpk tembak menembak dpn main gate u tu~

Aida Omar said...

takutnya nasib tak meragut nyawa.. jauhkan lah

Azhafizah[フィザ] said...

uish..seramnya kalau berada di tempat kejadian.

Anonymous said...

Polisss...tlg....selamatkan kami dr penjenayah.....

Mohd Firdaus said...

@semua.. berdasarkan maklumat yg bru diperoleh menyatakan penjenayah tersebut sudah diberkas polis..

rie said...

Perghhh...UTHM da jd mcm mexico...bhya..jgn bljor sne..hahaha

Post a Comment