Subscribe:

Pages

Tuesday, 10 January 2012

Kejadian 11/01/2012, pukul 1.00 am..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


peristiwa 11/01/2012..
dalam keheningan awal pagi pukul 1.00 am..
dalam keadaan lapar dan takut turun pergi ke McDonalds Parit Raja, Johor..
dan apabila tiba di McDonalds..
ada seorang budak yang berjanggut memesan happy meal kerana mahukan patung Alvin..
beliau siap memilih lagi patung2 yang ada kat McD tu..
namun disebabkan Alvinnye sudah out of stock..
beliau mengambil keputusan untuk mengambil patung awek Alvin..
dan budak berjanggut itu pun gembira menikmati hidangan sambil ditemani awek Alvin..
so sweet..
disebabkan beberapa faktor, penulis terpaksa merahsiakan identiti budak berjanggut itu..
dan salah satunya untuk mengelakkan beliau memotong janggutnya..

9 comments:

misz_eyza said...

ehh tetiba terlapar mc d lak bila baca citer pasal mcd nie hehe...

puteri kasih said...

alahai siapa pula yang makan ditemani awek alvin tu? hehehe

Aishah Jahirah said...

baru je makan mcd ari 2....

zuhaida said...

awek alvin pun jadi lah kan, hehe.

najihah sahami said...

erk..terliurrrbelanja pliss!mana aci tunjuk saje.

Mohd Firdaus said...

@semua.. jom semua g mcd lg mlm ni..nak ambik patung yg lain pulak..hehehe

suzie rahman said...

haha suspen lk.spe abg jnggut tu.

zuhanif said...

huhuhu besnya bdk jangut tu makan :P

Cik Azizah said...

peh..nasib la MCD jauh..kalau dekat..malam2 ni dah suruh delivery..hahaa

Post a Comment