Subscribe:

Pages

Thursday, 12 January 2012

Baucar Buku 1 Malaysia dan Hasilnya Setakat Ini..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

awal tahun ini semua pelajar di IPT diberikan baucar buku 1 Malaysia yang bernilai RM200..
baucar ini diberikan kepada pelajar untuk membeli buku-buku dan alat tulis..
baucar ini diberikan 4 keping dengan 1 keping bernilai RM50..
baucar ini sah laku sehingga 31/3/2012
dan diharapkan pelajar-pelajar menggunakan baucar ini sebaik mungkin..

ini lah bentuk baucar buku 1 malaysia tu..


dan ini hasilnya setakat ini..
hasilnya setelah 1 keping baucar digunakan..
kesemua buku ini dibeli di Pesta Buku UTHM bernilai RM50 setelah didiskaunkan..



masih terdapat 3 baucar bernilai RM150 yang tidak digunakan..
dan satu shopping tergempar akan diadakan pada hujung minggu ini..
shopping kali ini berlainan dengan sebelum ini..
sebelum ini, shopping hanya la untuk membeli pakaian, barang rumah dan dapur serta kelengkapan peribadi lain..
tapi kali ini 1st time shopping buku-buku dan alat tulis..
dan sudah tentu ada kelainannya..

tempat yang boleh digunakan baucar ini di kawasan Batu Pahat adalah :

Penerbit Buku UTHM
Kedai Buku Freedom
Popular

kedai-kedai lain tidak diketahui statusnya..
kalau nak tahu boleh la bertanya tuan kedai tu sendiri sebelum membeli..

GUNALAH BAUCAR INI SEBAIK MUNGKIN..
MEMBELI BIARKAN BERFAEDAH..

p/s : buku apa yang bagus untuk dibeli ye..boleh bagi cadangan tak..nak listkan..novel pun takpe..asalkan buku je..hehe

6 comments:

Suraya Aris said...

kat kampus dah ada, tapi tak amek lagi, wah excited gitu :D

puteri kasih said...

ha baru boleh :)

P/s awk belikan saya novel yer :P

shera haifa said...

huh bru dpt.. xsempat nk berbelanja lgi..

nanabyte said...

sy pun br je gune kat mph. besh2. cume dorg xbg beli komik je. huhu.

if you like English novels, i recommend you to buy those written by Sir Arthur Conan Doyle. (opps, Sherlock Holmes lak)

tehee~ :P

Alia Nur Jazlia said...

alia xambk lg baucer kt PA...haaa dlm otak neyh ,,g dok ingt novel ja..ahaha !

Aida Omar said...

wah! syok tu.. aida tak dapat pun. lalala~ oh dah bekerja rupanya. hehe

Post a Comment