Subscribe:

Pages

Monday, 16 January 2012

Anda Lihat Anda Pasti Terpegun..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

tajuk saje je nak buat gempak..hehehe..
content nye takde la segempak mana punn..


ni la dewan baru Universiti Tun Hussein Onn Malaysia..
cantik kan..
cantik menarik tertarik kau memang da bomb (10x)..
goyang sikit..lagu Ruffedge tu..hehe
ni baru pandangan hadapan..
tak tengok lagi pandangan tepi, dalam dan atas..
ANDA LIHAT ANDA PASTI TERPEGUN..HEHE


kitorang pelajar Fakulti Pendidikan Teknikal dan Vokasional panggil dewan ni dewan lipas..
dewan lipas sebab bentuknya macam bentuk lipas..
dataran penyu dah ada..
sekarang muncul lipas pulak..
lepas ni tak tahu la apa lagi yang akan muncul..hehe..
ada juga yang panggil dewan ni Gladiator..
nama rasminya masih belum diketahui..
dan yang pastinya dewan ni akan menjadi kebanggaan warga UTHM..

masih belum siap sepenuhnya lagi ni..
dewan ni dijangka siap tahun ni dan dah hampir2 siap dah pun..
tapi disebabkan dah akhir sem kat sini tak dapat la nak merasmikan dewan ni..
tapi berita baiknya masih boleh menggunakanye lagi punn..
guna untuk konvo akhir tahun ni..



mood : tak sabar nak konvo ni..bangga belajar kat UTHM..hehehe

11 comments:

♥AienNajwa♥ said...

hehehe..cikgu, nape xnmpak bentuk lipas pown..=)

Mohd Firdaus said...

klu depan je x nmpk sgt la..tu kt depan tu kepala lipas..hehe

fizafantagiro said...

xnampak sangat .. jauhh ..

puteri kasih said...

takde pun rupa lipas...

Si Pengembara said...

macam2 ada2..

Mohd Firdaus said...

nak tengok lebih jelas sila dtg ke UTHM..hehehe

Yatie Awang said...

bestnya kalau ada tempat barukan??
bentuk lipas?? tak jelas lagi hehe

hannafara said...

ouh ni la dewan baru korang yg cousin sy dok cite tu..huhu..not bad..kalah upm cani ..haha :)

diana said...

jangan dalam nya nanti banyak lipas sudah la..ekekek

zuhanif said...

hehheeh bangga2 dewan penyu tu tempat sy konvo :P tempat sy belajar n tempat sy kerja 1 ketika dulu :)

Cara Mengobati Stroke Secara Alami said...

Keren banget ya bangunanya.. :)

Post a Comment