Subscribe:

Pages

Thursday, 5 January 2012

6/1/2012 Bermulanya Final Exam

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


tanggal 6/1/2012 bermulanya final exam untuk paper yang pertama..
macam biasa walaupun dah berpengalaman hampir 20tahun dah dalam menjawab exam ni tapi tetap juga gementar..
walaupun dah tahu study last minit tu tak elok tapi tetap juga melakukannya..
dan yang pastinya tidur yang nyenyak malam ini sukar diperolehi..hehe

Jadual Final Exam untuk semester ini..

6/1/2012 = Bekalan Air dan Saliran
9/1/2012 = Pengaturcaraan Komputer (C++)
12/1/2012 = Bimbingan dan Kaunseling
13/1/2012 = Aturcara Kontrak dan Taksiran

perjuangan bermula esok..
akan mencuba yang sehabis baik untuk esok..

WISH ME GOOD LUCK.. 

6 comments:

katak comel said...

wah,ade cin cout la..i like!!!

puteri kasih said...

do your best :)

Suraya Aris said...

saya pun exam jugak. good luck !

Maizatul Azrina said...

semoga berjaya.........semoga Allah memudahkan

Aida Omar said...

Semoga Berjaya cikgu!!! :)

remyhazza said...

good luck sir !!!!

Post a Comment