Subscribe:

Pages

Thursday, 1 December 2011

Statistical Packages For Social Sciences (SPSS)

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

ni la software yang paling boring bila guna..


MEMBORINGKAN & MELECEHKAN

kalau diberi peluang memang taknak guna benda ni dah..
tapi ni je yang ada untuk digunakan..
3hari baru siap key in data ni..
analisis belum buat lagi..
musim sibuk sudah kembali..

6 comments:

Sha. N. said...

Nak key in data yang boring..
Tapi nak analysis guna SPSS sekejap je..heeeeeeee

puteri kasih said...

selamat menyibukkan diri ...hehehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

biase la..student kah?
hehehehe

bwalking n follous sini.
to my blog - Acapsuur (>,<)

ibnuismaini said...

Apakebendanya data2 tu? tak paham apa ni. Cikgu explain skali lg. :P

DianaAzis said...

SPSS ni masa masukkan data je leceh sikit..tapi bila dan ada data, nk wat analisis yg lain semua senang..hehe..sabar je la :)

Bluewendy said...

SPSS software yg paling kacang nak guna..kih3..=.='

Post a Comment