Subscribe:

Pages

Monday, 5 December 2011

Celcom Broadband Pek Komputer 1 Malaysia

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


tersangat lah murah..
berbaloi2 untuk dimiliki oleh semua..
hanya RM 25.00 untuk internet selama sebulan..
cara2 nak mengaktifkan pek ni ada kat belakang sim pack ni..
selepas sebulan anda hanya perlu topup balik dan aktifkan seperti yang ada kat belakan sim pack..

harga sim pack ni ada yang jual RM60 yang paling mahal setakat ini..
dan ada yang lagi murah..
dan yang kat atas ni tersangat lah murah..
tapi tak nak jual..
hanya untuk kegunaan sendiri sahaja..
senang bila nak travel nanti dah tak leh guna stremyx..

12 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ini prepaid broadband kn..usage dia ada limit gak ke?

Mohd Firdaus said...

aah prepaid broadband..xtau la ade limit ke x..xtry guna lg..beli je dulu..nnt bulan 1 bru guna..tp ade mber ckp skrg ni xde limit..speed pun laju dri yg biase..

afzalsukasuki said...

murah memang murah..tapi coverage dia camne plak cikgu?

Teratak said...

ada jual kat luar?atau pembahagian di sekolah sahaja?

Mohd Firdaus said...

afzal - coverage dia sama mcm celcom biase la..kt mne ade line celcom kt ctu bleh guna..klu xde 3g slow la ckit rsenye..

Mohd Firdaus said...

teratak - ade jual kt luar..ni pun beli kt luar..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

murah murah murah :)

puteri kasih said...

saya nak :)

Madam Pam said...

hahahhaa..akak ingat adik nk jual broadband tu..nk ikut jejak langkah akak gak bniaga..buat suspen je..

Khairil said...

murah tu!....

Aida Omar said...

murah..laju tak cikgu? :)

areqil said...

kalau anda semua nk beli simpack ni sya ade jual rm40 shj..bulanan anda hanya perlu topup rm25.00..sebarang pertanyaan boleh email pada sya di dastrangers_aqil@yahoo.com..tq

Post a Comment