Subscribe:

Pages

Wednesday, 16 November 2011

Lagu Melayu Best Dekad Ini..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

lagu melayu best dekad ini..
1st time dengar kat radio terus tanye kawan2 apa tajuk lagu ni..
tapi kawan2 pun tak tahu apa tajuknya..
last2 terjumpa kat tv lagu ni berserta dengan tajuk..
apa lagi terus la cari kat youtube..
ni la lagu melayu yang berjaya membuatkan cikgu berhenti seketika mendengar lagu orang putih..
biasanye duk dengar lagu orang putih je..
bukan tak suka lagu melayu tapi bosan..hehe..
lagu ni memang ada kelainan..
memang best walau didengar banyak kali..
lagu niamat masuk dengan jiwa..
mungkin ada persamaan..hehehe..
jom layan..

Hatiku Milikmu - Nera AF9


dah siap ade lirik tu..
mesti tengah karoke sorang2 ni kan..hehe.
sekian wasalam..

5 comments:

puteri kasih said...

milik saya ke? la napa ckp kat sini :P hahahaha

Mohd Firdaus said...

milik semua orang la..hehe

Puteri Kasih said...

oh lupa ..awk kan buaya alaf baru :P

Mohd Firdaus said...

hahaha..buaya emas..

afzalsukasuki said...

lagu melayu terbest DEKAD ni?tak menahan!!esk lagu saya kuar..mesti ckgu kata lagu sy plak yang terhebat DEKAD ni.kahkahkah

Post a Comment