Subscribe:

Pages

Tuesday, 22 November 2011

Jangan Kutuk Fakri..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Fakri

sukan sea sudah berakhir tetapi kegagalan Ahmad Fakri Saarani menyudahkan sepakan penalti masih hangat diperkatakan..
jangan duk kutuk Fakri sangat..
player profesional eropah pun ade buat kesilapan macam tu..
malah ada yang lagi teruk sepakan penaltinya..
kalau tak caya tengok video kat bawah ni..

Alessandro Del Piero

siapa yang tak kenal Alessandro Del Piero player Juventus ni..
legend beliau ni..
tengok macam mana Del Piero ni ambil sepakan penalti..


lawak kan..
pengulas pun duk gelak je..
lagi teruk dari Fakri ni..hehehe..

apa-apa pun malam ni jom bagi semangat kat Harimau Malaya..
malam ni Malaysia vs Syria dalam aksi kelayakan sukan olimpik..
harap2 dapat masuk sukan olimpik pulak la..
kita tengok camne Fakri main malam nanti..
jangan kutuk Fakri tau..hahaha..

sekian wasalam..

14 comments:

faizlaster said...

takdok fakri takdok pingat mah op???

izzatizamburi :) said...

org2 yg duk kutuuk nie xsedar agaknye..sbb fakri sumbat 1 gol 1-0 ngn myanmar tu la dorang layak Malaysia ke final.. :)

mielajasmin said...

tu la psal. lau x krn fakri. m'sia x dpt p final.
semua org pnh wt silap. nk wt cmne, die punyer cra maen cm tuh. hehe. chaiyok2! malaysia

aimaniman said...

yuupppp cuba bayangkan kalau kita yg berada kat stadium yg penuh dengan emosi tuw, bukan takat tendang meleret, tendang x kena bola koot.. masa mama tengok tendangan pemain indon yg terkena tiang tuw, mulut dia terkumat-kamit membaca sesuatu, apatah lagi player mesia.. x pa.. x da kamu x jadi 11 team mesia...

eiza rahman said...

dorg ni memang suka nampk yg silap aje. sedang kan sebab fakri la malaysia masuk final tu dorg tak nampk plak.

puteri kasih said...

awk..malam ni qualifying piala dunia atau olimpik?

Mohd Firdaus said...

silap2..olimpik..hehehe..tq..

puteri kasih said...

hehehe...dah ingat piala dunia dah eh :P

diana said...

sebab fakri la kita ke final..:)

Cik Nurul said...

jangan la kutuk2 beliau.. at least beliau dah cuba habis baek kan kan? =)

Lieyly ︱ Alia said...

kesian fakri..

mintak2 malam neyh dia score gol lg..mana tau kan cikgu..

CikguShikin said...

dah nak jadi nak buat mcm mana. dia pun takkan la nak macam tu

Azmi Khan said...

x perlu kutuk sgt la....
die tu cuak sebenarnye + keletihan sgt....
biasalah dlm 5 org yg ambik ade seorg yg tak gol.....

bg kat kita2 nie ambik penalti tu tgk pe jadi.....

c'axoera said...

dia ada masalah dalaman kot hahah

Post a Comment