Subscribe:

Pages

Wednesday, 26 October 2011

Peteh Ganu Peteh..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

tak sangka kat Batu Pahat ni ade jual baju Terengganu..
dah rembat 1 helai untuk pakai masa final piala Malaysia..
ingatkan tak dapat la nak memeriahkan final piala Malaysia pakai baju Terengganu..
walaupun bukan jersi Terengganu tapi agak menarik juga la baju ni..
harga pun murah..
hanya RM15.00..
baju ni guna kain jersi..
tauke kedai tu ada suruh jual mana la tahu ada kawan2 lain nak baju ni..
ada budak rumah budak perak pun beli 1 baju ni..

ni la bajunya..
cantik kan..hehehe..


camera ni tak setting tarikh n masa..
tu yang menunjukkan 1/1/2008..hehehe..

sape nak beli t-shirt Terengganu ni boleh..
inform je..hehe..

akhir sekali selamat berjaya kepada TEAM TERENGGANU..
bawa balik piala Malaysia ke Terengganu..
kalau gagal cuba lagi tahun depan..
penyokong tu jaga tingkah laku..
jangan malukan Terengganu..
Terengganu kan terkenal dengan penduduk yang sopan santun dan baik hati..
hehehehe..

PETEH GANU PETEH..

9 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

nak tshrt tuh cikgu..aahaha !

BlueiceButterfly said...

~semangat2..hehe ^_^

cik bulan said...

saye bukan org ganu..;x

mielajasmin said...

semangat! free size ke?

Mohd Firdaus said...

xla..ade saiz..

puteri kasih said...

org nogori nak komen leh tak? hahaha

Mohd Firdaus said...

sila2 komen..hehehe

Mrs.Yie said...

comel baju..nok etek..hehe :)

Mohd Firdaus said...

nnt kt shah alam ade jual kak..

Post a Comment