Subscribe:

Pages

Thursday, 13 October 2011

Malas Tapi Datang Awal..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

jadual padat minggu ini akhirnye bertukar kurang padat..
semuanya kerana malas..
hari ni selepas kelas sepatutnya kena menghadiri satu kursus..
seperti yang dijanjikan selepas kelas terus pergi ke tempat kursus tu..
tapi sampai je kat situ tengok2 tiada orang pun..
oleh kerana malas nak menunggu orang2 lambat jadi keputusan sepakat satu rumah diambil..
lepak kedai mamak dan makan nasi lemak dan roti canai..
lepas tu balik rumah dan tidur..
kursus yang dijadualkan sampai pukul 5 tak tahu apa yang jadi..
sape suruh yang handle kursus pun lambat kan..
salah siapa sebenarnya..
hanya orang2 yang lambat dan rajin je la yg join kursus tu..
cikgu yang datang awal dan malas boleh berbahagia kat rumah..hahaha..
tapi yang tak bahagianya bangun je dari tidur perut terus lapar..
adoiii mana la nak cari nasi masa ni..
kedai pun baru je nak buka..hehehehe..


moral of the story : jadi la rajin dan datang la awal..jangan biarkan orang menunggu kita..hehehe..

10 comments:

puteri kasih said...

cikgu..saya memang rajin..hahahaha

Mohd Firdaus said...

ye..awak mmg rajin..

Lieyly ︱ Alia said...

alia lg rajin pda cikgu..kahh3 !

Mimi Marilyn said...

rajinnnya .cikgu :)

cikguden said...

selalu lepak dekat kedai 25 jam dulu. heheh

sis92 said...

sis lagi lagi lagi rajin cikgu
hehe :)

Hidayati said...

Seronoknyer lepak kat kedai mamak pekena roti canai. Nak2 lagi ngan kuah dhal. Fulamak... lapar la pulak. Tapi tak boleh makan..., lagi montel le aku karang. Hahahah.

Another moral of the story is..., kalau boring lepakle kat kedai mamak. Baek punya.

Cik Nurul said...

sila la rajen ye... hee~

ch000tz axoera said...

errkkk awat shoutbox blank eyh..?

Messy Girl said...

len kali bli nesvita, ye cikgu :)

Post a Comment