Subscribe:

Pages

Tuesday, 18 October 2011

Entry Promote : Contest Novel Bersiri Setulus Kasih Maisara

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

kepada sesiapa yang berminat nak join contest..
kepada sesiapa yang kreatif tapi tiada medium untuk menyampaikan kekreatifan anda..
kepada sesiapa yang ada masa terluang tetapi tidak ada pengisiannya..
kepada sesiapa yang masih buntu mencari idea untuk membuat entri..
kepada semua pembaca blog Puteri Kasih..
bersama2 la kita memeriahkan lagi contest ni..
SEMUA BOLEH JOIN..hehe

tak tahu cara nak join??
senang sahaja kawan2..
step2 ada kat bawah ni..

Klik gambar untuk link ke blog Puteri Kasih..

Seperti yang pernah puteri janjikan sebelum ni, selesai je novel bersiri Setulus Kasih Maisara, Puteri akan buat kuiz. Namun puteri ubahkannya sedikit menjadi contest. Jadi pagi ini dengan secara rasminya puteri lancarkan contest yang pertama di blog puteri ini. You all sudi nak join tak?
Syarat-syaratnya :-
1) Buat entri bertajuk ‘Contest Novel Bersiri Setulus Kasih Maisara’letakkan banner novel bersiri Setulus Kasih Maisara dan linkkan ke entri ini.
2) Serlahkan daya kreativiti you all :-
a) Puteri nak you all reka penamat tersendiri untuk novel bersiri Setulus Kasih Maisara ini. Bermula dengan ayat ini‘Setelah Putera Hazli pergi dan tidak lagi muncul dalam mimpi Maisara…….(tidak kurang dari 100 patah perkataan)
b) Saya suka/tidak suka blog puteri kasih kerana…… (tidak melebihi 20 patah perkataan)
3) Tag seorang rakan (nak tag lebih pun dibenarkan)
4) Siap? Jangan lupa tinggalkan link entri dalam komen di bawah ini.
5) Tarikh tutup (31/10/2011)
Entri-entri akan diadili oleh puteri dan juga seorang juri istimewa. Puteri terpaksa sembunyikan identiti juri istimewa ini sehingga keputusan diumumkan nanti. Pemilihan pemenang akan dibuat berdasarkan kekreatifan dan keaslian cerita you all tu dan juga menepati setiap syarat yang diberikan.  Keputusan juri adalah muktamad.
Hadiahnya….
1) Hadiah misteri hasil tangan puteri sendiri
2) Iklan banner selama sebulan di blog puterikasih.com
3) Peserta pertama yang menghantar entri juga akan mendapat hadiah misteri
Simple je kan? Pi mula mengarang sekarang :P



4 comments:

puteri kasih said...

takleh nak berkata-kata..huhuhu.alahai sweetnyer..sok saya belanje yer..hehehe

Cik Nurul said...

gud luck!

=)

rasta said...

uiks puteri tak bagi tau pun kat rasta......

Messy Girl said...

messy nak join..messy ske :) tp bnyak pulak syrat2 nye............

Post a Comment