Subscribe:

Pages

Thursday, 27 October 2011

Blog Berwajah Baru..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..


akhirnya siap juga edit template blog..
agak sayang jugak la nak tukar baju baru..
tapi atas sebab yang tak dapat dielakkan terpaksa juga la tukar..
semalam ramai sangat yang kompem tak leh masuk blog..
bila masuk laptop terus jadi hang dan sangkut2..
pasal apa sebenarnya tak tahu tapi bila dah tukar baju baru ni rasenye dah ok kot..
traffic blog pun dah kembali normal..
semalam kurang normal sikit..
check kat nuffnang semalam..
ada ke patut unik yang datang baru 181..
tapi paparan dah 4343..
memang abnormal kan..hehehe..

tengok ni traffic abnormal..

kalau ada apa2 lagi yang tak kena sila bagitahu ye..
harap2 dah takde masalah lepas ni..
apa2 yang perlu ditambah lagi pun sila bagitahu..
tak tahu apa sangat pasal blog ni..
masih lagi blogger hingusan..
ni pun nasib baik la akak PUTERI KASIH yang tolong tunjuk ajarkan..
kalau tak memang masih tak setel la masalah ni..
terima kasih kak..hehe..

14 comments:

DianaAzis said...

hehe..semalam memang masuk je blog cikgu ni, abes hang lappy ni..

3 kali kena, saya pun tak berani la nak masuk lagi..Harap maaf.. :)

sis92 said...

wah super duper hijau lah
good luck cikgu :)

Donha said...

cantik. kemas. teruskan berblogging =)

tiefazatie said...

wah..ok dh nie..cantik2..hee..
pasal abnormal tue..ifa pun xtau nie..huhu

senyumSOYA said...

cantik..go green ^^"

Nazifa said...

wahhh.cikgu.apple lg :)

Seri Bahasa said...

nice template...jangan terlalu pasang widget yang tak menentu, kadang ada yang buat lambat loading...kalau boleh dimain page jgn paparkan lebih dari 2-3 posting...seelok-eloknya satu itu yang best...

puteri kasih said...

adoyai buat jatuh saham je...baru je nak perasan sikit tengok link kat sini...sekali ada panggilan kakak plak...sadis sungguh

P/s saya majok 7 hari 7 malam :P

cik panadol said...

Wah...segar nmpknye blog ni..hijau :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . suke lah tengok blohg nie :) like like :)

Nuriy Arisa said...

simple tapi niceee!^_^

thumbs up!^_^

kak lang said...

nice...;)

Cik Azizah said...

wah cantiknya! smart design ni!! bertukaaaarrr!

Ezad Skytech said...

sy pun suka blog yang simple2 ni..hee~

Post a Comment