Subscribe:

Pages

Monday, 1 August 2011

Puasa Tahun Ini..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

SELAMAT BERPUASA SEMUA..


tahun ni kali pertama berpuasa hari pertama dengan family selepas habis SPM..
kiran-kiranya dah 6 tahun tak berpuasa penuh dengan family..
harap-harap tahun ni akan penuh puasa sebulan dengan family..
3tahun puasa kat penang..
setahun kat kedah..
2tahun kat johor..
tapi yang kat kedah paling sadis..
malam raya baru balik kampung..
yang kat penang dan johor boleh juga la puasa kat rumah hampir seminggu..
tapi tahun ni memang dah cuti sampai la lepas raya ni..hehe..

SELAMAT BERPUASA YE KAWAN-KAWAN..
JANGAN PONTENG PUASA PULA..
TERAWIH JANGAN LUPA G..

13 comments:

cik tikah said...

selamat berpuasa :)

Diary oF Mine said...

hehe... cian.. selamat bpuasa k... puasa kat mna2 pun xpa... yg penting wat banyaaaaaaaaaaakkkk amal.. :P

bella luna said...

ahakz2,sama la kita,.nie tahun first bley poser penuh kat umah,insyaAllah ;)

kaizen said...

tahniha laa.. dak2 dip jer yg dok kat UTHM ni haa...

soooooour said...

selamat2!^^

Terbelog said...

selamat berpuasa ye cikgu:)

kak lang said...

selamat berpose jgk...

Ahmad Yasir said...

selamat berpuasa cikgu! hehe..
best la tahun ni dpt puase full kat rumah..

Abe Goreng said...

Slmt b,pose ye.

Update terbaru : Kentut Dalam Air Batal Puasa?

Mohd Izzar said...

sama la kita..hohoho..
2tahun tak dapat puasa penuh dgn family..alhamdulillah..
tahun ney ada rezeki puasa penuh dgn family..tapi, kadang2 terimbas jgk kenangan puasa kt ptmpt orang..

Afiq Din said...

slmt berpose... kne penuh tahun nih

Hana teen top said...

Cikgu...amek SKM kat mana?

ezzu said...

selamat berpuasa jgak..pose jgn xpose...hehe

Post a Comment