Subscribe:

Pages

Tuesday, 26 July 2011

Hanya Di Terengganu

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara




Bas Bandar Kuala Terengganu..
menarik kan bas ni..hehehe..
hanya di Terengganu anda akan nampak bas ini..
bas ni bergerak untuk meronda-ronda sekitar bandar Kuala Terengganu..
kalau dah sampai di Kuala Terengganu tu jangan segan-segan nak naik bas ni..
bukan senang nak jumpa bas unik ni..hehehe..

33 comments:

ChaCha said...

uik! dh cm rumah dh haaa...hehe

nurAMALLINA said...

lawa la pulok. heheh

messy_mess said...

diperbuat drpd kayu ke ...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bas oh bas

wah cantiknye bas nie . suke suke

:)

Aida Omar said...

auww...sangat cantik. ada ciri2 tradisional melayu..

Green Apple said...

hanya di Terengganu...
rasa rindu lah nak gi ghanu...

Eddy Dce said...

betul2...hanya di terengganu....dah lame x g ganu...rindu plak rase nye.... :)

RIMA DANIA said...

ada sekali tu nampak bas ni masa nak g pasar payang...haha...ingatkan replika je...yg kami ni pun tak tau malu bergambar kat bas tu dgn macam2 style..hahaha...pasan jugak ade org pandang2 tapi peduli lah kan.. tiba2 nampak ada rombongan budak2 kurang upaya beratur nak naik bas tu hahaha..boleh bergerak rupanya bas ni..woww...hahaha...

dreamygirl said...

lawanya..trngn nk naik -)

cik ija said...

hanya di terengganu..rindunya kat ganu..
negeri kesayanganku:)

gnesop.com said...

selalu tgk tp x pernah dapat naik... :)

op anaz said...

pergh design dia macam style jewk...:-)

wan_cikgumuzik said...

owhhhh.. tak sangka kat ganu ada bas nihh.. heheee.... sempoiii...

Botak said...

org kata bas ni cam keranda., hahaha

tiefazatie said...

cikgu..bas keranda nie dah warna pepel tau skrg..hee

shida'R said...

uihh best nih..hehe ^_^

Bluewendy said...

dop penoh try teh naik bas ni lagi..hihi

Mohammed Faizal said...

terengganu terbaik...tak macam negeri lain. sukakan pantai di terengganu.

stellaizz said...

uikkssss cantek nyer unik ...mcm umah kayu nice nice.......

Amie said...

Assalamualaikum cikgu,
terima kasih sudi singgah dapur saya,

bas tu memang nampak unik, cantik...

Khairil said...

wow..menarik le bas ni....

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

dikenali juga sbg bah wakaf ..huhuh


only one in the world !

ganu kite ...

excellence!

syiela said...

cantiknyer.. tak pernah nampak bas secantik ni...

cunndaa said...

cunndaa dh tgk bus ni kat KT..
dok pusing bandar..
memang unik..
kusi kat dalam sangat cantik..

Lieyly ︱ Alia said...

ciiss cantik ! kreatif sungguh :)
teringin nak naik :)

laskar pelangi said...

selalu je nampak bila melepak kat KT. tapi tak pernah nak naik..heee =D

Hana teen top said...

brapa tambang?bawa kemana jew?huhuhu

Afiq Din said...

mcm bas kayu je

ezzu said...

hahaha...adik ezzu panggil nie bas keranda x pun bas muzium...hehehe

TYNTHA LANA said...

hahahaha,cikgu2,ada2! sy ad nmpk bs ni time sy gi KT, waktu tu tngh cuti sem,saje travel ke sana..msa sy kat mna tah..sy nmpk bs ni..awai2 tu,awat la len mcm ja..ghopenya..bas..heh3. tp xberkesempatan naik T___T

nama saya SYAWAL FITRAH said...

blajo cakak ganu.. hehehe.. mmg payoh le nak paham kalau xde translation~

aimaniman said...

akak sukew... mana ada bas spesel cam nie .. biler aaaa nak sampai ganu nieh...

Princess Nusy said...

bas pondok free..hehe.. =))

Post a Comment