Subscribe:

Pages

Saturday, 25 June 2011

Busy = Sibuk

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

sekarang adalah masa sibuk cikgu..
sibuk dengan kursus dan report yang kena hantar..
kursus 6 hari seminggu..
isnin - khamis : 3.00 pm - 11.00 pm..
sabtu - ahad : 8.00 am - 5.00 am..
kesibukkan melampau ini akan menyebabkan cikgu tidak dapat menumpukan banyak perhatian kepada blog ini..
selepas musim kesibukkan melampau ini reda cikgu akan kembali berblog secara normal..
kalau ada sedikit masa terluang blog cikgu ini akan di update dan jejak yang anda semua tinggalkan akan dijejaki semula..
terima kasih kerana sudi menjengah ke blog cikgu ini..
jangan lupa tinggalkan jejak anda di entri ini..
takut nanti terlepas pandang ka shoutbox ataupun shoutbox penuh..
sekarang cikgu hendak sambung semula membuat report..
selamat berblogging..
ini disertakan gambar cikgu memancing semalam..
bolehlah anda semua mencuci mata..

giler skema ayat kan..hahahhaa..
Cikgu Mohd Firdaus = Blogger skema..

 memancing kat pantai minyak beku, batu pahat, johor..

kredit kepada kawan cikgu kerana berjaya meng snap gambar yang cantik ni dengan bantuan model yang hensem ni..hahahaha...

17 comments:

Terbelog said...

lawo gambo

CikYana(",) said...

Hensem ke?
Tetttttttt

:P

TeAqArH said...

cikgu..bg sekor ikan erk

Siti Arfah said...

Canteknya pemndgn laut tuh .^^

syrupmasin said...

seronok memancing cekgu dlm sebok2 pon :D

Cik Ina said...

wahahah.. untung la jadi cikgu.. saya pelajar skema.. TERBAIK.. kui3.. :P

Madam Pam said...

itu kelebihan mjadi seorang cikgu,walaupun kerja utamanya mendidik,banyak perkara baru berlaku disekeliling kita yg menuntut kita belajar perkara2 baru...variasi dlm pendidikan..

Azham Vosovic said...

KEsian cikgu sibuk, nasib baik saya cuti semester hehehehe

caliph shuriken said...

lawa gambar.. tapi efek air tu nmpak lain.. nice ^^

latest en3: ada apa dengan botol mineral

aleen aiden said...

kursus 6hari seminggu?pergh!!!bosan x?hu3

Lieyly ︱ Alia said...

cantik2 gmbar tuh..

Miscellaneous Smiles said...

pehh cntik smooth gila ayer tuu~

Syimama said...

ala cikgu..bz pun masih boleh mancing, kira ok le tu ... he3

harrazdani said...

dulu ikut kawan memancing tap mungkin tak sesuai ngan jiwa kot....tak boleh blah..hahah...nk jd seorang pemancing ni memang kene cool dan sabar...huhuu

herumi said...

Salam. teringin nak memancing dengan cikgu. Area mana nih cikgu? jom bila2 kita cari port mancing baik punya..

Blog NETonX

Mohd Firdaus said...

wasalam..ni kt batu pahat..kt area batu bahat ni xde port yg baik2..skrg ni tgh mencari port lg..

fiq. said...

gambar last semart ouh!

berasap2 gitu

Segmen Mari Tambah Follower

Post a Comment