Subscribe:

Pages

Wednesday, 16 March 2011

santapan rohani..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

dah boleh tidur dah jap lagi..
orang lain tidur malam..
cikgu tidur siang..
ni bola punya pasal la..hehehe..
nasib baik kelas start pukul 11 pagi..
esok lagi sehari tidur pagi..
tak nak cerita pasal bola..
takde apa yang best pun pasal bola semalam dan pagi tadi..
esok baru ada game yang best..hehehe..

ni nak cerita pasal sarapan pagi cikgu untuk pagi ni..
sebelum tidur ni apa kata kita sarapan dulu..
sarapan pagi untuk rohani kita..

video

jangan lupa dengar tiap2 pagi ye..
sekian wasalam..

9 comments:

AZRUL AZMI said...

baik punya sarapan....

datang jejalan dan 'catwalk' kat sini..... apa lagi follow la....

saya menyahut seruan cikgu untuk belajar sampai mati...

Nisa' Pasir Gudang said...

muhasabah diri di pagi hening...
hanya kepada Dia tempat kita bergantung harap~

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana kalu nak tido suka dgr surah yasiin...(every day) tak dgr susuh nak tido nnti..

pagi2 lak..nana selalu dgr surah mathurat..biasalah, nak mulakan perniagaan... heheh

sumanje said...

salam......
kunjungan awal pagi dari sumanje...
jemput singgah blog suManje

Post terbaru Sumanje

maaf SuMnaje menggaggu nie..
~~SuManje...

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

makanan rohani bentuk jasmani ke arah sihat :)

hati itu bulat said...

cikgu kan nk jd burung antu....hehehe...bagus betul sarapan ni...alhamdulillah...

Madam Pam said...

assalamualaikum, kita memang harus ingat- mengingati antara satu sama lain...

meow said...

oh2... insafnye...

nisa said...

Memuhasabahkan diri, renungan sepanjang kita menjadi hamba Allah dimuka bumi ni..

p/s-jom minum susu kambing higoat cikgu,nak buat bisnes pun boleh..

Post a Comment