Subscribe:

Pages

Thursday, 10 March 2011

AutoCad

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

asigment yang sudah disetelkan hari ini..
ada banyak lagi yang menunggu untuk disetelkan..hehehe..
ni antara subjek yang paling disukai..




bestnya melukis ni..
sape2 nak minta tolong lukis boleh la emailkan..hehe..

47 comments:

fyna said...

time blaja dl ade gune software nih..
hehehe..besh2...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

~marlia maya~ said...

h0ho aut0cad~interesting :)

wanluqman said...

Salam Cikgu, ada desktop app. dicompile guna VB6 on window xp dgn source code. Boleh jadi bahan pembelajaran murid2 cikgu. Tq singgah & hallo.

anNaqia said...

wah cikgu pun blaja gune autocad?
kos ape cikgu amek?

caliph shuriken said...

dh lama x layan autocad ni, hikk...

latest en3: ~ kreatif & stylo ~

shahsyaz said...

sy minat gak autocad neh, tp x minat biler terlalu byk butiran yg perlu dilukiskan....

pening.. (0_o)

Qi Ya said...

saye suke autocad...hihi....mase sekolah dulu pergi ikot cikgu ajar autocad kat kolej komuniti....

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

auto cad buleh lukis ape lagi???

Mohd Firdaus said...

anNaqia - pendidikan teknik & vokasional..

Mohd Firdaus said...

Nurul Syuhada - macam2 boleh..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

muka org????

Mohd Firdaus said...

muka org klu terlampau pro bleh kot..tp nk kna ade ukuran semua tu..bru senang..hehehe

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

o00...eii..nak try ase...main2 nge menda alah nih...

Mohd Firdaus said...

try la..klu pandai benda ni mmg best..hehe

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

mane nak carii ??? kat mydin ade jual?heheh


psstt : buang aa word verification nih..susah nak ngomen2..hehe

Mohd Firdaus said...

kt kedai jual cd software kmpter ade..RM10 je rsenye..xpun download je..

dah buang dah..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

bguihh2 ! hee :)

loh yeje? ingat mesin ke ape xd..haha..maaflah..lmbat pikap ! org pompuan beselaaaa

Mohd Firdaus said...

hahaha..xpe2..xpnh tgk org guna ke bnda ni..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

xpenah...*malu laa plak..cam kulup jer..haha

ingatkan mcm arkitek @plukis pelan je gune sumting =cam nih

Mohd Firdaus said...

arkitek n pelukis pelan mmg gna benda ni..ada yg gna software lain..ada yg lukis guna tangan je..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

en firdaus nih pulak amik course ape?

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

en firdaus nih pulak amik course ape?

Mohd Firdaus said...

ambik sarjana muda pendidikan teknik & vokasional..nnt nak kna ajar bakal2 engineer & arkitek & pelukis pelan benda ni la..hehehe

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

ouhh....ckgu ! lupe plak...heeee. :)
wah ! hebat..mulia pekerjaan seorg guru...

Mohd Firdaus said...

harap2 mampu la bwa tanggungjawab yg berat ni..hehe..dah la bdk2 skrg ni rmai yg pandai2..hehe

iwan_dextrous said...

dulu belajar je..tpi skrg x gne pun..hahaha

Miss Dill said...

bleh la design umah banglo utk saye. hihi


Miss Dill^^

Nadhirah-chan said...

course ape ni ? huhu . macam best jer tengok esemen dia .

Pirate said...

dah lama x guna Auto Cad

Wage Rudolfsupratman said...

saya pun hoby melukis,tp lebih ke animasi..boleh lah yah nnt belajar sama awak....

dayu_myself said...

ape ni??hahaha
nampk susah..hehe

Adyshariz said...

ni autocad 2007 ker dik, opis akak dh tukar solid work..sronok kalau ngadap autocad, masa berlalu dgn laju jer

Mohd Firdaus said...

autocad 2008..solidwork lg best..mber ckp lg senang..nk kna blaja jugak solid work tu..hehehe

Nurul Atika said...

urghh! x suke subjek ni..

sekamar rindu said...

salam...


saya juga suka autocad ni..

♥phoenix♥ said...

saya prnh join autocad and geomatic class anjuran ucity utp...buat mende alah ni best tp susah sket...sbb sy dah la pure science student,,,ttbe prgi class cenggitu...tp at last,,,having fun wif that thing...rsa nak buat lagi...modul yang dpat tu pun still smpn lg...

LadyBird said...

boleh x lukiskan ladybird :P

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana dulu ambik kos pelukis pelan senibina..da buat bangunan n msjid...masa paraktikal, buat pelan besarkan surau..berjaya jugak projek tu..heheh sekarg, keja lain bidang..ehheh

Liyana Adam said...

wah cikgu yang ajar autocad ke.??boleh lah tolong siapkan final projek saya..hehehe~

Mohd Firdaus said...

bkn cikgu yg ajar..cikgu yg belajar..hehe

maicher said...

wohohoho..
lukis ape ni eh??

Cik Michiko said...

Lukisan Kejuruteraan ! THE BEST yawh . . suke sangat time gunekan AutoCad n when sketch on a piece of A3 paper . . :)

Abd Karim MJ said...

Assalam.. semua ! saya nak cari asst engineer - yang boleh gunakan AutoCAD - tapi kalau boleh gunakan Audesk Inventor lagi satu advantage, kalau berminat emailkan kepada len@serembanfurniture.com.my

terima kasih..

Tapi gunakan AutoCAD mmg best....

mira.... said...

ckg bljr autocad???mira pn bljr autocad jg sbb kos land servey mmg gna software nie ngn CDS...

meaw said...

okayyyyy,ni yg syok ni,t kalau meaw nak suh wat acad,meaw email kat u auw :P

SMK JENAGOR said...

sini ada 40 org ambik LK,, nak buat ke, hehehe,,

MycadNik said...

Perkhidmatan Melukis 2D & 3D menggunakan AUTOCAD, CATIA V5, SOLIDWORKS, AUTODESK INVENTOR

Lukisan yang siap akan di e-mail melalui format .(Dwg,CATpart,ipt) cepat dan mudah berurusan melalui e-mail sahaja.

Kami juga menyediakan plan untuk Renovation Rumah dan tawaran istimewa kepada anda. Kawasan kami sediakan di shah alam, puchong, Petaling jaya dan sekitar lembah klang. Bagi luar kawasan, kami juga menyediakan perkhidmatan, akan tetapi menerusi email dan hubungi telefon sahaja.

Kepada syarikat @ individu dan pelajar universiti yang berminat mendapatkan perkhidmatan sila hantarkan ke e-mail berikut:-

Email : mycadcae@yahoo.com
mycadcaexs@gmail.com
Skype :
ID YM : mycadcae
Blog : http://myblognikwell.blogspot.com
Twitter : http://twitter.com/mycadnik_forum

Caj perkhidmatan boleh dirundingkan.

Post a Comment