Subscribe:

Pages

Saturday, 19 February 2011

Riang ria di Teluk Gorek

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

Riang ria di Teluk Gorek
tarikh : 15 Februari 2011

motif : 
ke teluk gorek ni hanya la semata2 untuk buat survey untuk program kelas awal bulan 3 ni..
program yang menggantikan program ke pulau perhentian yang terpaksa dibatalkan disebabkan masalah pengangkutan..
akhirnya semua dah sepakat untuk ke teluk gorek..
walaupun tak best macam pulau perhentian tapi ok la jugak..
aktiviti kat sana pun ok..
ada panjat gunung arong dan berkayak..
yang paling best mesti la panjat gunung..
tak sabar nak menantikan program tu..
nanti akan ada banyak gambar2 best untuk anda semua..hehehe..
dalam kesibukkan sempat lagi enjoy..hehe

sebelum sampai teluk gorek singgah sarapan kat railway cofee kat kluang..
best jugak roti bakar dan kopi kat situ..
5 bintang la..

ni la dalam kedai tu..

ni tengah tunggu kereta api..






dah kenyang dan puas bergambar kat railway station ni perjalanan ke teluk gorek diteruskan..
sampai kat teluk gorek pukul 12.00 tengah hari..
masa tu air surut lagi..







ni semua kat teluk gorek..

ok sekian sahaja untuk kali ni..
wasalam..

6 comments:

Zaer!! said...

Nice picture..;p

Cikgu Fikri said...

Pergh..
smart seh gmbr2 tu...
nak2 yg tgh pndg kt atas tu...
huhuhuh :)

norafmi said...

~semoga dipermudahkan kehidupanmu wahai teman~

Cikgu.. lepas nie bleh lah try coffea/tea cendol kat Railway tu...rasa sekali pasti nak lagi... Dah rasa pau Railway?.. memang lain dri yg lain...sedap..

Entry Terkini : Peraduan "Aku Ada Impian" [ Jadikan Impian kepada ...

+dieabella+ said...

aku penah g teluk gorek 2x b4 this...n 25hb nih kene pergi lagi...hehe

nulhazwany abdul malik said...

macam seronok je cikgu2 kat sini. hehe^^

mynewmenadieya said...

teringat zaman stdy dlu,,,
1geng g kelantan nek tren,,,smp kluang pg dalm kul7,,dok pekena roti bakar dia,,,mmg no1,,,xde tandingan,,rindunyaaaaaaaaaaaaaaa

Post a Comment