Subscribe:

Pages

Sunday, 20 February 2011

Cikgu ke Gua Tempurung dan Night Safari Taiping..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

malam ni cikgu dan rakan seperjuangan seramai 33orang akan bertolak ke Gua Tempurung..
ni 1st program untuk subjek Pengurusan Kokurikulum..
lepas ni bulan 3 akan ada 3 program termasuk la program cikgu..
dijangka akan bertolak pada pukul 10 malam ni..
sampai pagi selasa tu terus meneroka Gua Tempurung..
mungkin duk dalam gua tu sampai ke petang..

petang tu terus ke zoo Taiping..
malam tu apa lagi..
night safari la..hehehe
tapi takut jugak duk kat area tu..
dengar cite mak nyah ramai kat situ..hehehe..

bermula malam ni sampai ke pagi rabu tinggalkan dulu asigmen yg banyak ni..
kita enjoy dulu..hehehe..
sekian wasalam..

4 comments:

AkuOsi said...

wahh,,x pernah sampai dekat gua tempurung,,s etakat lalu je T_T

KUREKURE COMEL said...

ehhh...xde lah...best gle duk taiping...hehehe

Mr iz said...

btul ke byk mak nyah kat sana...he he... dia tinggal kat zoo ke...he he ...sajer berlawak ....he he... best tak gua tu..

Abu Talib said...

owh gua tempurung kt perak ker

Post a Comment