Subscribe:

Pages

Sunday, 16 January 2011

Bloglist cikgu..

Assalamualaikum w.b.t. pembuka bicara..

hari isnin yang indah menjelma lagi..
maka bermulalah kuliah untuk minggu ini..
maka sesi membalas jejak n blogwalking hanya akan berjalan bila kelas takde..hehe..

korang perasan tak yang bloglist cikgu hanya ada 2 blog je..
cikgu tengok blog lain penuh je bloglist..
jeles cikgu tengok..
cikgu sebenarnya segan nak minta kebenaran nga korang untuk masukkan blog korang kat bloglist cikgu..
tapi kali ni taknak buat segan dah..
ada sape2 yang nak masuk dalam bloglist cikgu tak..
kelebihan masuk dalam bloglist cikgu ni cikgu akan sentiasa menziarahi korang..
maknanya traffic dari cikgu sentiasa ada la kecuali masa tu cikgu tak online..
berminat ke tak??
tapi korang pun kena la letak blog cikgu dalam bloglist korang..
baru la adil kan..hehehe..
ke tak adil lagi..hehe..

sape2 yang berminat boleh la 
tinggalkan url blog korang kat ruangan komen entri ni..
dan pastikan blog cikgu ada dalam bloglist korang..
nanti cikgu akan buat sportcheck..hehehe..
cikgu akan update bloglist cikgu secepat yang boleh..

ok sekian wasalam..

21 comments:

Cik Mimie said...

nak join jgak, boleh??

http://norshamimi.blogspot.com

=D

Mohd Firdaus said...

ok..tq..

Pem.Perpustakaan said...

mau2 PP mesti mau...
Cikgu already dlm bloglist PP :)

http://assistantlibrarymalaysia.blogspot.com

Mohd Firdaus said...

ok..dah update..

Pem.Perpustakaan said...

tq2..yeah2.. terima kasih cikgu yg baik hati, moga dimurahkan rezeki yg melimpah ruah :)

shahsyaz said...

nah, url sy,...

http://shahrulsyazyan.blogspot.com

nnt sy msukkn dlm belog list cg..sbb sy de meeting sat agi neh..

Mohd Firdaus said...

ok..dh update..

saye.mejai said...

nak jugak !

www.namesayemejai.blogspot.com

Yutaka Mushimura said...

hai...datang ke sini..n komeng..

Terima kasih
http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2011/01/berterima-kasihlah-kamu-sebelum-kamu.html

||aLeaSaRa|| said...

he3..dah ada cikgu..

Marlina Roslee said...

Nk jgk lah.....

http://lins-along-fitrlina.blogspot.com/

fariehan ibrahim said...

nk , nk, nk jgak! * smbil hentak2 kaki. hueh3x xD *

http://coretanakukahini.blogspot.com

Mohd Firdaus said...

dah update..

ayushida said...

salam cikgu, nak join ye.

http://ayurashidah.blogspot.com

Mohd Firdaus said...

dah update..

Azham Vosovic said...

nak join...

http://azhamvosovic.blogspot.com

sy pun nak update blog list sy gak...

bella bell said...

http://mariatunnabila.blogspot.com/

Mazni Maisya said...

Aok, nak jgk~

http://sourcinderella.blogspot.com/

exchange jgk ok. tx :)

su said...

salam cikgu...ade masa dtg la ziarah ke blog saya yer :)

http://suzanalelawatty.blogspot.com/

Miss Sunshine said...

Salam.
Saya boleh join tak?
Tapi blum jadi ckgu lagi. Tengah tunggu surat ni. Boleh tak? Kalau tak boleh, takpe. =)

Mohd Firdaus said...

boleh je klu nk join..trbuka utk semua..

Post a Comment